MENU II

Wesele

MENU I

MENU II

215 PLN za osobę

STARTER
jeden do wyboru
  • Filecik z pstrąga z warzywami muśnięty winną galaretką dekorowany świeżym koprem z cząstką cytryny
  • Płatki polędwicy wołowej na bukiecie sałat z grillowaną cukinią, suszonymi pomidorami i oliwkami z dressingiem cytrusowym
ZUPA SERWOWANA
jedna do wyboru
  • Krem z pomidorów pelati z bazyliowym pesto i kluseczkami
  • Krem z pieczonych białych warzyw z oliwą ziołową i płatkami migdałów
DANIE GŁÓWNE 
podane na półmiskach
2 porcje na osobę
  • Pierś z drobiu otulona szynką dojrzewającą i grillowaną cukinią na bazyliowym sosie
  • Medaliony z szynki wieprzowej a aromatycznym sosem grzybowym
  • Filet z dorsza podany z sosem koprowym i cząstkami cytryn
Dodatki 
150 g na osobę
  • Ziemniaki opiekane oprószone ziołami
  • Ryż z zielonym groszkiem
  • Kluski śląskie z cebulką
  • Warzywa blanszowane z płatkami migdałów
surówki i sałatki 
100 g na osobę
  • Bukiet sałat z tagliatelle z marchewki i świeżego ogórka z sosem winegret
  • Surówka z kapusty ze świeżym koperkiem i dressingiem cytrynowym
  • Mizeria z ogórków i świeżym koprem
deser serwowany
  • Deser lodowy ze świeżymi owocami i sosem czekoladowym
przekąski wytrawne
3,5 porcji na osobę
  • Deski mięs pieczonych oraz swojskich wędlin z fondue warzywnym oraz dipami
  • Carpaccio z łososia z koperkowym creme fraiche z oliwką
  • Półgęsek wędzony z chutney morelowym na bagietce
  • Tymbalik z drobiu z warzywami i zielonym groszkiem na plastrach cytryn
  • Schab w maladze z morelą i śliwką
  • Rewia jaj faszerowanych na bukiecie sałat z jadalnymi kwiatami
  • Mus surimi ze świeżym koperkiem na bagietce
  • Patera serów pleśniowych i dojrzewających z winogronem i orzechami
  • Selekcja pieczywa
SAŁATKI
100 G NA OSOBĘ
  • Capreze z pomidorami i mozzarellą oraz dressingiem bazyliowym
  • Grillowany indyk z grzankami ziołowymi na sałacie lodowej z zielonym ogórkiem, papryką i pomidorami
  • Śledzik pod pierzynką warzyw i jajka z puszystym sosem jogurtowym
ciasta i DESERY
2,5 PORCJi na osobę
  • Ciasto biszkoptowe z kremem mascarpone i truskawkami / owocami leśnymi muśniętymi galaretką
  • Agrestowiec na biszkopcie z bitą śmietaną, bezą i płatkami prażonych migdałów
  • Sernik pieczony z pianką i czekoladą
  • Mus czekoladowy z wiśniami
  • Babeczki cocktailowe z bitą śmietaną i owocami
owoce sezonowe i egzotyczne
100 g na osobę
gorąca kolacja
  • Pieczona szynka wieprzowa serwowana na sosie borowikowym z kluskami śląskimi i kapustą kiszoną zasmażaną
gorąca przekąska
serwowana w nocy / jedna do wyboru
  • Barszcz z pasztecikiem z kapustą i grzybami leśnymi
  • Żurek staropolski z białą kiełbasą okraszony cebulką i boczkiem

POZOSTAŁE

NAPOJE GORĄCE
NIELIMITOWANE / W CENIE MENU
  • Kawa świeżo parzona z ekspresów
  • Herbaty liściaste
  • Cukier biały i brązowy
  • Mleko w dzbankach
NAPOJE zimne
NIELIMITOWANE / 25 pln od osoby
  • Woda mineralna z cytrusami i miętą w szklanych karafkach
  • Soki owocowe 100% CAPPY
  • Napoje gazowana / Coca Cola, Sprite, Tonic w but. 0,85l /
menu dla dzieci
do lat 12 / 85 pln od osoby
  • STARTER Uśmiech z owoców egzotycznych i sezonowych
  • ZUPA drobiowa z kawałkami kurczaka, warzywami i makaronem
  • DANIE GŁÓWNE Pierś z kurczaka na chrupko z frytkami i ketchupem podawana z surówką z marchewki i jabłka
  • DESER lodowy z owocami sezonowymi i sosem czekoladowym
  • GORĄCO KOLACJA Zapiekanka z naszym farszem pieczarkowym i żółtym serem na chrupiącej bagietce

PEŁNA OFERTAKLIKNIJ TUTAJ!

/ ALKOHOLE, DODATKOWE ATRAKCJE /

Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.
Secured By miniOrange