BOŻE NARODZENIE 2020

BOŻE NARODZENIE 2020

Skup się na tym co jest najważniejsze w czasie świąt, A MY ZADBAMY O CATERING NA TWÓJ ŚWIĄTECZNY STÓŁ

❗️oferta specjalna❗️

Wypożycz w cenie cateringu porcelaną, bieliznę stołową
czy dekoracje świąteczne

TERMIN SKŁADANIA ZAMÓWIEŃ

do 18 grudnia 2020 roku

mailowo: catering@banglob.pl
telefonicznie: +48 603 337 741

odbiór

23 grudnia 2020 roku

w godzinach 8.00 – 11.00
z siedziby BanGlob Catering (Gdynia, ul. Norwida 4c)
LUB dowóz cateringu do Klienta

płatność

przelewem po złożeniu zamówienia:
Konto BanGlob Sp. z o.o.
47 1540 1098 2001 5539 2365 0001

przechowywanie potraw
  • potrawy należy przechowywać w lodówce
  • najlepiej spożyć do 3 dni od daty odbioru
  • kaucja za wypożyczenie porcelany, bielizny stołowej czy dekoracji ustalana indywidualnie
pełna oferta świąteczna

do pobrania tutaj

 

przekąski zimne
  • Pstrąg w całości nadziewany łososiem ze szpinakiem i pomarańczami / średnia waga 500-700 g /
    16 zł za 100 g
  • Półmisek z owocami morza / 450 g /
    krewetki black tiger z salsą paprykową, mięsa z małży w sosie limonkowym, ośmiorniczki baby z czosnkiem i oliwą
    95 zł
  • Filecik z łososia z szyjką rakową w winnej galarecie / 100 g /
    15 zł
  • Filecik z pstrąga z warzywami w winnej galarecie / 100 g /
    13 zł
  • Carpaccio z łososia z chrzanowym creme fraiche / 50 g /
    14 zł
  • Karp po żydowsku z warzywami w winnej galarecie / 100 g /
    14 zł
  • Dorsz po grecku z warzywami w sosie tomato / 100 g /
    14 zł
  • Sos chrzanowo-koprowy / 50 g /
    3 zł
  • Śledzik z jabłkiem i cebulką z sosem jogurtowym / 100 g /
    8 zł
  • Śledzik po skandynawsku w sosie musztardowym / 100 g /
    8 zł
  • Śledź po rybacku z rodzynkami w sosie tomato / 100 g /
    8 zł
  • Śledź z cebulką, ogórkiem kiszonym i papryką / 100 g /
    8 zł
  • Tatar ze śledzia / 100 g /
    10 zł
  • Plastry schabu ze śliwką, morelą i orzechem / 100 g /
    12 zł
  • Pasztet świąteczny z dziczyzną / 350 g /
    35 zł
dania na ciepło
  • Pieczony karczek z dzika marynowany w ziołach i czerwonym winie w sosie borowikowym
    14 zł za 100 g
  • Zraziki wieprzowe po kaszubsku w sosie własnym / 2 sztuki /
    22 zł
  • Pieczona pierś z kaczki po pomorsku z majerankiem / 1 sztuka /
    26 zł
  • Rolada z indyka nadziewana porami z sosem śmietanowym / 1 sztuka /
    26 zł
  • Steki z polędwiczki wieprzowej owinięte bekonem z wiśniowym sosie barbecue / 2 sztuki /
    24 zł
  • Filet z sandacza ze śmietanowym sosem rakowym / 180 g /
    30 zł
  • Bigos z dziczyzną i grzybami / 1 kg /
    40 zł
  • Pierogi z kapustą i grzybami / 10 sztuk /
    25 zł
zupy
  • Zupa rybna z warzywami i kawałkami ryb / 300 ml /
    15 zł
  • Zupa borowikowa / 300 ml /
    14 zł
  • Barszcz czerwony / 300 ml /
    8 zł
dodatki
  • Kapusta czerwona zasmażana z rodzynkami / 150 g /
    6 zł
  • Kapusta kiszona zasmażana z borowikami / 150 g /
    8 zł
  • Buraczki glazurowane z masłem / 150 g /
    6 zł
  • Jabłko pieczone z żurawiną / 1  sztuka /
    4 zł
  • Pasztecik z kapustą i grzybami leśnymi / 1 sztuka /
    3 zł
ciasta
  • Makowa pokusa z konfiturą z czarnej porzeczki
    60 zł / 120 zł
  • Agrestowiec na biszkopcie z bezą i bitą śmietaną
    60 zł / 120 zł
  • Sernik pieczony z pianką i czekoladą
    60 zł / 120 zł
  • Piernik korzenny z bakaliami i czekoladą
    60 zł / 120 zł
  • Ciasto kawowe z bezą i wiśniami/
    60 zł / 120 zł
  • Dakłas z kremem mascarpone, daktylami i orzechami
    60 zł / 120 zł

Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.
Secured By miniOrange