Obiad po pogrzebie

  • //

    MENU I                                                                                              42 pln od osoby   

    //

    ZUPA                                                                                                 250 ml na osobę

    > Krem z pomidorów z makaronem i natką pietruszki

    //

    DANIE GŁÓWNE                            150 g danie główne + 250 g dodatki na osobę

    > Grillowana pierś kurczaka z selerem naciowym i papryką w asyście pieczonych ziemniaków oraz blanszowanych warzyw na parze

    > Surówka z marchewki i jabłka z sosem jogurtowym oraz chrzanem

       LUB

    > Karkówka pieczona w sosie śliwkowym z ziemniakami gotowanymi ze świeżym koperkiem podana z zieloną fasolką z masłem

    > Surówka Colesław

    //

    DESER                                                                                                100 g na osobę

    > Ciasto agrestowe na biszkopcie z bezą, bitą śmietaną i płatkami migdałów

    //

    NAPOJE ZIMNE I GORĄCE        

    > Woda mineralna z cytryną i miętą         nielimitowana

    > Soki owocowe       200 ml na osobę

    > Kawa świeżo parzona z ekspresu           nielimitowana

    > Herbata czarna, owocowa, zielona serwowana z imbryków       nielimitowana

    > Cytryna

    > Cukier biały i brązowy

    > Mleko z dzbanków 

  • //

    MENU II                                                                                                   56 pln od osoby

    //

    ZUPA                                                                                                       250 ml na osobę

    > Żurek staropolski z białą kiełbasą okraszony cebulką i boczkiem

    > Pieczywo

    //

    DANIA GŁÓWNE / serwowane na półmiskach /                            1,5 porcji na osobę

    > Grillowana pierś z drobiu z sosem cocktailowym

    > Steki z karkówki marynowanej w ziołach

    > Udko z kurczaka z papryką

    //

    DODATKI                                                                                     250 g dodatki na osobę

    > Pieczone cząstki ziemniaków oprószone ziołami

    > Warzywa blanszowane na parze – cukinia, marchewka i fasolka

    > Surówka Colesław

    > Surówka z marchewki i jabłka z sosem jogurtowym oraz chrzanem

    //

    DESER                                                                                                       100 g na osobę

    > Ciasto agrestowe na biszkopcie z bitą śmietaną, bezą i płatkami migdałów

    > Cytrynka z pianką i musem jabłkowym na biszkopcie

    //

    NAPOJE ZIMNE I GORĄCE        

    > Woda mineralna z cytryną i miętą                                                       nielimitowana

    > Soki owocowe                                                                                 200 ml na osobę

    > Kawa świeżo parzona z ekspresu                                                       nielimitowana

    > Herbata czarna, owocowa, zielona serwowana z imbryków               nielimitowana

    > Cytryna

    > Cukier biały i brązowy

    > Mleko z dzbanków

  • //

    MENU III                                                                                             67 pln od osoby

    //

    STARTER                                                                                           150 g na osobę

    > Plastry polędwicy marynowanej na sałatach z suszonymi pomidorami, grillowaną cukinią oraz oliwkami z delikatnym sosem francuskim

       LUB

    > Filecik z łososia z szyjką rakową muśnięty winną galaretą dekorowany świeżym koprem i cytryną z dipem chrzanowym

    //

    ZUPA                                                                                                 250 ml na osobę

    > Zupa drobiowa z kawałkami mięsa, warzyw i makaronem

    //

    DANIE GŁÓWNE                            150 g danie główne + 250 g dodatki na osobę

    > Medaliony z polędwiczki wieprzowej owinięte bekonem z sosem wiśniowym BBQ oraz pieczonymi ziemniakami i warzywami blanszowanymi na parze

    > Sałatka Waldorf z jabłkiem, selerem, winogronem i orzechami włoskimi w sosie jogurtowym

       LUB

    > Pierś z drobiu przekładana pomidorami zapiekana mozzarellą z pesto bazyliowym podana z pieczonymi ziemniakami parissien oprószonymi ziołami z warzywami blanszowanymi na parze

    > Rewia sałat z pomidorkami cocktailowymi oraz płatkami parmezanu z sosem winegret

    //

    DESER                                                                                                150 g na osobę

    > W-Z z delicją pomarańczową i bitą śmietaną

    > Sernik z pianką i czekoladą

    > Ciasto agrestowe na biszkopcie z bitą śmietaną, bezą i płatkami migdałów

    //

    NAPOJE ZIMNE I GORĄCE                                                                nielimitowane

    > Woda mineralna z cytryną, pomarańczą i miętą

    > Soki owocowe 100 %

    > Kawa świeżo parzona z ekspresu

    > Herbata czarna, owocowa, zielona serwowana z imbryków

    > Cytryna

    > Cukier biały i brązowy

    > Mleko z dzbanków


  • Pobierz