INNE PRZYJĘCIA

  • SZANOWNI PAŃSTWO 

    //

    W  Sali Bankietowej Marynarki Wojennej Riwiera organizujemy różnorodne przyjęcia okolicznościowe.

    BanGlob to catering bez granic.

    Wspólnie stworzymy  menu dla najbardziej wymagających, indywidualne i zgodne z oczekiwaniami.

    Podczas uroczystości zadbamy o wszystkie szczegóły. Zagwarantujemy autorską kuchnię z pełną obsługą.

    Przedstawiamy poglądowe propozycje – Menu I, Menu II, Menu III

     

    Proszę uprzejmie sprawdzić, co możemy dla Państwa zrobić.

    tel. +48 58 620 43 29,  + 48 58 620 82 39

     

     

    MENU I 

    UROCZYSTY OBIAD Z DESEREM / CZAS TRAWANIA DO 2 H / 50 PLN OD OSOBY

     

    ZUPA /do wyboru przez Klienta przed przyjęciem/

    > Krem z pomidorów pelati z kluskami kładzionymi i kleksem wiejskiej śmietanki

    > Zupa drobiowa z makaronem, kawałkami kurczaka i warzywami

     

    DANIE GŁÓWNE /do wyboru przez Klienta przed przyjęciem/

    > Filet drobiowy przekładany pomidorami zapiekany mozzarellą podany z pieczonymi cząstkami ziemniaków oraz młodą marchewką juniorką i brokułem

    > Pieczony filet z dorsza na śmietanowym sosie koprowym podany z pieczonymi cząstkami ziemniaków oraz młodą marchewką juniorką i brokułem

     

    DESER /do wyboru przez Klienta przed przyjęciem/

    > Agrestowiec na biszkopcie z bitą śmietaną, bezą i płatkami migdałów

    > Mus z czekolady belgijskiej aromatyzowany brandy z wiśniami udekorowany świeżą miętą

     

    NAPOJE GORĄCE I ZIMNE /nielimitowane/

    > Kawa świeżo parzona z ekspresu przelewowego

    > Herbata liściasta / czarna, owocowa, zielona / – serwowana z imbryków

    > Mleko w dzbankach

    > Cukier biały i brązowy

    > Cytryna

    > Woda niegazowana z cytryną, pomarańczą i miętą w dzbankach

  • SZANOWNI PAŃSTWO 

    //

    W  Sali Bankietowej Marynarki Wojennej Riwiera organizujemy różnorodne przyjęcia okolicznościowe.

    BanGlob to catering bez granic.

    Wspólnie stworzymy  menu dla najbardziej wymagających, indywidualne i zgodne z oczekiwaniami.

    Podczas uroczystości zadbamy o wszystkie szczegóły. Zagwarantujemy autorską kuchnię z pełną obsługą.

    Przedstawiamy poglądowe propozycje – Menu I, Menu II, Menu III

     

    Proszę uprzejmie sprawdzić, co możemy dla Państwa zrobić.

    tel. +48 58 620 43 29,  + 48 58 620 82 39

     

     

    MENU II  

    UROCZYSTE PRZYJĘCIE / CZAS TRAWANIA DO 5 H / 88 PLN OD OSOBY

                 

    ZIMNE PRZEKĄSKI                                         

    3 sztuki na osobę do wyboru z asortymentu poniżej

    > Filecik z pstrąga z warzywami muśnięty winnym auszpikiem z dipem chrzanowym

    > Tymbalik drobiowy z warzywami i zielonym groszkiem na plastrach cytryn

    > Śledzik marynowany na plastrach pieczonych ziemniaków z sosem jogurtowym, jabłkiem i cebulką

    > Plastry pieczonego schabu z morelą i śliwką muśnięte malagą

    > Pasztet z dziczyzny z dodatkiem wątróbek gęsich na plastrach grillowanych jabłek

    > Carpaccio z łososia z twarożkowym crème fraiche, świeżym koprem i cytryną

     

    DANIE GŁÓWNE /do wyboru przez Klienta przed przyjęciem/

    > Roladka z indyka otulona grillowaną cukinią i szynką dojrzewającą na sosie bazyliowym podana z ziemniakami parissien oprószonymi ziołami oraz młodą marchewką juniorką i brokułem

    > Medaliony z polędwiczki wieprzowej owinięte bekona na wiśniowym sosie BBQ podane z ziemniakami parissien oprószonymi ziołami  oraz młodą marchewką juniorką i brokułem

     

    DESER /do wyboru przez Klienta przed przyjęciem/

    > Agrestowiec na biszkopcie z bitą śmietaną, bezą i płatkami migdałów

    > Sernik z pianką i czekoladą

     

    NAPOJE GORĄCE I ZIMNE /nielimitowane/                                                                                                                       

    > Kawa świeżo parzona z ekspresu przelewowego

    > Herbata liściasta / czarna, owocowa, zielona / – serwowana z imbryków

    > Mleko w dzbankach

    > Cukier biały i brązowy

    > Cytryna

    > Woda niegazowana z cytryną, pomarańczą i miętą w dzbankach

  • SZANOWNI PAŃSTWO 

    //

    W  Sali Bankietowej Marynarki Wojennej Riwiera organizujemy różnorodne przyjęcia okolicznościowe.

    BanGlob to catering bez granic.

    Wspólnie stworzymy  menu dla najbardziej wymagających, indywidualne i zgodne z oczekiwaniami.

    Podczas uroczystości zadbamy o wszystkie szczegóły. Zagwarantujemy autorską kuchnię z pełną obsługą.

    Przedstawiamy poglądowe propozycje – Menu I, Menu II, Menu III

     

    Proszę uprzejmie sprawdzić, co możemy dla Państwa zrobić.

    tel. +48 58 620 43 29,  + 48 58 620 82 39

     

     

    MENU III  

    UROCZYSTE PRZYJĘCIE / CZAS TRAWANIA DO 8 H / 155 PLN OD OSOBY

      

    STARTER /do wyboru przez Klienta przed przyjęciem/                                                           

    > Filecik z łososia z szyjką rakową muśnięty winnym auszpikiem z dipem chrzanowo-koprowym

    > Bułeczka cocktailowa

    LUB

    > Marynowana polędwica wołowa serwowana z rukolą, czarnymi oliwkami i płatkami parmezanu

    > Bułeczka cocktailowa

     

    ZUPA /do wyboru przez Klienta przed przyjęciem/

    > Krem z pieczonych warzyw z musem pomarańczowym

    > Zupa borowikowa z cząstkami grzybów oraz kluseczkami francuskimi

     

    DANIE GŁÓWNE /do wyboru przez Klienta przed przyjęciem/                                                                   

    > Pierś z kaczki po pomorsku marynowana w miodzie i majeranku z cząstkami jabłek z borówkami podana z ziemniakami parissien oprószonymi ziołami

        oraz modrą kapustą z rodzynkami

    > Filet z sandacza na aksamitnym sosie rakowym podany z ziemniakami parissien oprószonymi ziołami oraz młodą marchewką juniorką i brokułem

     

    DESER /do wyboru przez Klienta przed przyjęciem/                                                                                                                                         

    > Torcik mango z białą czekoladą oraz musem malinowym

    > Torcik pralinowy z belgijską czekoladą

     

    PRZEKĄSKI ZIMNE I SAŁATKI

    /przyjęcia do 40 osób: 5 rodzajów przekąsek do wyboru,

    przyjęcia powyżej 40 osób: 7 rodzajów przekąsek do wyboru/

    > Siekany befsztyk tatarski z polędwicy wołowej, doprawiany cebulką, ogórkiem i grzybami z marynaty octowej na razowym dukacie

    > Carpaccio z bałtyckiego łososia marynowanego w soli morskiej i z dodatkiem kaparów na koprowym cream fresh

    > Polędwiczka wieprzowa marynowana w kolendrze z chipsem bekonu na chutney z czerwonej cebuli

    > Filet z pstrąga z warzywami muśnięty winnym auszpikiem z dipem chrzanowym

    > Plastry pieczonego schabu z morelą i śliwką muśnięte malagą

    > Galantyna z kaczki po staropolsku aromatyzowana majerankiem, szpikowana suszoną śliwką z konfiturą żurawinową

    > Śledzik kaszubski na śmietanowym puchu z cebulką, kiszonym ogórkiem, jabłkiem i jajkiem gotowanym

    > Tymbaliki z drobiem i warzywami oraz zielonym groszkiem na plastrach cytryn

    > Włoskie wędliny w towarzystwie antipasti – oliwki, suszone pomidory i papryczki faszerowane

    > Tymbaliki z ryb atlantyckich z warzywami i zieloną oliwką z cząstką cytryny

    > Rewia serów pleśniowych i twardych z winogronem i owocami suszonymi na szpadkach

    > Sałatka krabowa ze świeżym koperkiem, makaronem ryżowym oraz ogórkiem i sosem jogurtowym

    > Sałatka z oliwkami, serem feta i warzywami sezonowymi na sałacie lodowej z dodatkiem sosu winegret

    > Grillowany indyk z grzankami ziołowymi na sałacie lodowej z zielonym ogórkiem, papryką i pomidorami na sosie czosnkowo-majonezowym


    NAPOJE GORĄCE I ZIMNE /nielimitowane/                                                                                                                      

    > Kawa świeżo parzona z ekspresu przelewowego

    > Herbata liściasta / czarna, owocowa, zielona / – serwowana z imbryków

    > Mleko w dzbankach

    > Cukier biały i brązowy

    > Cytryna

     

    > Woda niegazowana z cytryną, pomarańczą i miętą w dzbankach

    > Soki owocowe 100% /pomarańczowy, jabłkowy/

    > Coca Cola

     

     


  • Plik PDF

Zapisz